Sydän2016 24.9.2016

"Etelä-Suomen Sydänpiiri on yhdessä 22 jäsenyhdistyksensä kanssa järjestänyt Sydänmessut Finlandia-talossa nyt kaksi kertaa (2014 ja 2016). Talo on helppo tavoittaa myös julkisilla kulkuneuvoilla ja tarjoaa hyvät puitteet suurenkin tapahtuman järjestämiseen. Finlandia-sali keräsi yhteen lähes 1500 kuulijaa suosituimmille luennoillemme, ja Helsinki-sali täyttyi lyhemmistä tietoiskuista. Piazza tarjosi runsain mitoin tilaa näytteilleasettajille ja terveystorillemme. Sekä 140 vapaaehtoiselta talkoolaiselta että messuvierailta saatu palaute talon toiminnasta oli kaikin puolin erittäin positiivista. Varmasti järjestämme tilaisuuksia Finlandia-talossa jatkossakin."

Sari Fagerström, palvelupäällikkö, Etelä-Suomen Sydänpiiri ry

 

10+ suurimman kaupungin asemakaavoittajien tapaaminen Helsingissä 22.9.2016

"Palvelu oli erittäin ystävällistä. Meidät otettiin vastaan aulassa ja ohjattiin oikeaan huoneeseen.
Lisäksi tiloihin tuli vielä kaksi kokousisäntää jotka pitivät huolta siitä että saimme tietoomme miten tilat
ja järjestelyt toimivat, säätivät ilmastointia ja sopivat kanssamme tarjoilujen aikatauluista. Palvelu tuntui
henkilökohtaiselta ja huomaavaiselta. Lopuksi he vielä antoivat yhteystiedot johon ottaa yhteyttä tarpeen vaatiessa.
Teknisissä ongelmissa saimme heti apua talon tekniseltä tukihenkilöltä.
Finlandia-talo soveltui hyvin tapahtumaamme. Tilat olivat valoisat ja ravintolapalvelut onnistuivat mainiosti. Tapahtumaamme osallistui 28 henkilöä."

Juho Palviainen, suunnittelija, Helsingin kaupunki

 

Väitöskaronkka 28.5.2016

"Finlandia-talo sopi erittäin hyvin väitöskaronkkani juhlapaikaksi. Arvokkaat isot juhlani saivat arvoisensa ympäristön. Juhlatiloja sai joustavasti yhdisteltyä niin, että sain juuri haluamani tilakokonaisuuden käyttööni juhliin. Palvelu toimi moitteettomasti alusta aina pikkutunneille loppuun saakka. Oli ilo nähdä ammattiinsa sitoutuneita, laadukkaasti ja ilolla työnsä hoitavia ammattilaisia. Yhteistyö oli oikein onnistunutta Finlandia-talon henkilökunnan kanssa. Keittiö ansaitsee myös suuret kiitokset. Sain räätälöityä toivotun menun, tuoreita raaka-aineita ja ammatttaidolla tehtyjä kokonaisuuksia oli ilo tarjota juhlissani. Ruoka-aineallergiat otettiin esimerkillisesti huomioon ja sekä minä, että vieraani saivat ruokavalionsa mukaisen kokonaisuuden. Vieraat kiittelivät juhlaympäristöä, henkilökunnan palvelualttiutta ja keittiön räätälöimiä ateriakokonaisuuksia erityistarpeet huomioiden.Voin lämpimästi suositella Finlandia-talon juhlapakettia kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin. Oma väitösjuhlapäiväni jää muistoihin yhtenä elämäni parhaimmista päivistä. Osallistujia oli n. 120."

Erja Sandberg, KT, Erityispedagogi

 

Fiskars Cluster North-East meeting 16.-17.2.2016

"Finlandia-talo on erinomainen paikka kokousten järjestämistä varten. Sijainti on loistava ja tilat hyvin muunneltavissa tilaisuuteen sopivaksi. Olen järjestänyt erilaisia tilaisuuksia yrityksessämme viimeisen viiden vuoden ajan ja ehdottomasti suosittelen Finlandia-taloa. Sen asiakaspalvelu on erinomaista tasoa ja yhteistyömme kokousjärjestelyjen osalta onnistui loistavasti. Ravintolan tarjoilut saivat tilaisuutemme osallistujilta pelkkää kiitosta."

Kaisa Wallin, Cluster North-East Assistant, Fiskars

 

Qentinel Laatuaikafoorumi 28.1.2016

"Finlandia-talo on esimerkki siitä, miten laadukas asiakaspalveluprosessi mahdollistaa improvisaation ja inhimillisyyden. Kaikki tapahtumajärjestelyiden perusasiat on aina saumattomasti hoidettu. Erikoistilanteessa saamme kokousisänniltä välitöntä, henkilökohtaista ja paneutuvaa apua. Tapahtumajärjestäjälle Finlandia-talo on monin tavoin hyvä vaihtoehto. Siellä järjestetyt tapahtumat tukevat onnistuneita kohtaamisia asiakkaidemme kanssa. Kaikille syntyy erinomainen asiakaskokemus."

Mia Sinisalo, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Qentinel
www.qentinel.com/tapahtumat