Ylipormestarin itsenäisyysjuhla neljäsluokkalaisille 3.12.2015

"Vuodesta 1997 lähtien on Helsingin kaupunginjohtaja kutsunut kaikkien helsinkiläiskoulujen neljäsluokkalaiset Ylipormestarin itsenäisyysjuhlaan. Näistä juhlista 18 on järjestetty Finlandia-talossa. Itsenäisyysjuhlan kutsuvieraiden määrä on huikeat 6000, joten koko talo on käytössä ja joudumme silti järjestämään saman päivän aikana kaksi juhlaa, kummassakin noin 3000 vierasta. Näin suuren vierasjoukon liikuttelu on suuri logistinen haaste, josta Finlandia-talo selviävää erinomaisesti. Tapahtumaa pitkään tuottaneena minulle on ollut suuri ilo työskennellä Finlandia-talon ammattitaitoisen, positiivisen ja työhönsä sitoutuneen tiimin kanssa.
Tapahtuman onnistuminen on heille selvästikin sydämen asia. Voin lämpimästi suositella taloa suurien ja vaativien tapahtumien pitopaikaksi."

Maarit Roschier, tapahtumatuottaja, Helsingin Markkinointi Oy

 

Taideyliopiston seminaari 6.-7.10.2015

"Kiitos erinomaisista seminaari-tapahtumamme palveluista ja järjestelyistä.
Tapahtumamme onnistui aivan erinomaisesti upeiden ja laadukkaiden palvelujenne ansiosta. Oli todella hienoa asioida niin professionaalin, asiantuntevan, luotettavan, ketterän, ystävällisen ja positiivisen henkilöstön kanssa kuin te olette!  Onnittelen, miten miellyttäväksi, sujuvaksi ja tehokkaaksi olette saaneet hiottua kaikki tapahtumaamme liittyvät palvelut, kaikki sen osiot järjestelyistä, ruokailuista, tekniikkaan. Upeaa tehdä yhteistyötä organisaation kanssa jossa on noin upea palvelu, asenne ja osaaminen, sekä tahto ja pyrkimys tähdätä kaikissa asioissa mahdollisimman hyvään lopputulokseen ja korkeaan laatuun. Teitte upean ladukkaalla, osaavalla ja ystävällisellä palvelulla tilaisuudestamme elämyksen!"

Sirke Pekkilä, projektipäällikkö, Taideyliopisto

 

ESGCT Kongressi 17.-20.9.2015

"Olemme järjestäneet paljon kongresseja erilaisissa paikoissa eri puolilla maailmaa, ja kokemuksemme perusteella tiedämme, että itse tila on vain yksi tapahtuman onnistumiseen aikuttavista tekijöistä. Henkilöstö ja asenne, jolla se suhtautuu tapahtuman järjestämiseen, ovat vielä tärkeämpiä kongressin onnistumisen kannalta.  Finlandia-talo on toki kaunis, ja talon toimiva logistiikka, erinomainen sijainti ja upea luonnonvalo tekevät siitä lähes täydellisen tilan mille tahansa tapahtumalle.
Mutta meille paikasta jäi päällimmäisenä mieleen työntekijöiden ammattitaito, ystävällisyys, hyväntuulisuus ja positiivisuus sekä se, miten he olivat aina käytettävissä ja valmiita tekemään parhaansa kaikissa tilanteissa. Olemme tavanneet vuosien saatossa paljon hienoja ihmisiä, mutta Finlandia-talon lämminhenkinen yhteisö erottui edukseen. Kiitos!"

Vanessa Sampson, ESGCT Office

 

ESERA 2015 konferenssi-illallinen

"ESERA 2015 konferenssin juhlaillallinen järjestettiin Finlandia-talolla 3.9.2015. Illalliselle osallistui yhteensä 580 henkilöä, joten illallisen sijaintipaikaksi valittiin Piazza. Illallisen toteutukseen valmistauduttiin suunnittelemalla käytännön järjestelyt ja catering-palvelut yhdessä Finlandia-talon henkilökunnan kanssa. Yhteistyö oli koko prosessin ajan erinomaisen sujuvaa, ammattitaitoista ja huolehtivaa. Kaikkiin yhteyshenkilöihin sai yhteyden nopeasti, sähköposteihin vastattiin viipymättä ja asioiden etenemisestä aikataulussa pidettiin huolta. Juhlaillallinen toteutettiin pöytiin tarjoiltuna. Tarjoilu tapahtui asiantuntevasti ja ruoan laatua kehuttiin. Erityisruokavalioiden huomioimista kiiteltiin ja korostettiin niiden maukkautta verrattuna monien muiden vastaavien konferenssi-illallisten laatuun ympäri Eurooppaa. Yhteenvetona toteamme, että juhlatilat ovat näyttävät ja sopivat illalliskäyttöön erinomaisesti. Henkilökunnan asiantuntevuus ja osaavuus on omaa luokkaansa. Illallisjärjestelyiden valmistelut ja käytännön toteutus onnistuivat kiitettävästi."

FT Jarkko Lampiselkä, ESERA 2015 konferenssin presidentti
FM Kaisa Hahl, ESERA 2015 konferenssin sihteeri

 

AUDI A4 Ennakkoesittelytilaisuus

Haluamme vielä kiittää Finlandia-talon henkilökuntaa hienosti sujuneista järjestelyistä Audi-tapahtumassamme.
Tapahtuman aikana saimme kuulla kiitosta niin oman väen kuin asiakkaidenkin kertomana".

Tessa Björkqvist, markkinointikoordinaattori
VV-Autotalot Oy

 

Berner Oy:n tuotelanseeraus

"Lämmin kiitos erinomaisesti hoidetusta tilaisuudesta. Kaikki sujui loistavasti ja sekä vieraat että me emännät nautimme suuresti illasta. Asiakkailta on tullut runsaasti positiivista palautetta itse tilaisuuden lisäksi niin ruuista kuin viineistäkin."

Anne Sario, viestintäpäällikkö
Berner Oy

 

EAHAD -kongressi 11.-13.2.2015

"HYKSin Hyytymishäiriöyksiköllä oli pari vuotta aikaa valmistautua kansainvälisen kongressin järjestämiseen ja kokouspaikaksi olimme valinneet Finlandia-talon.
Talo on todella kaunis, toimiva ja kansainväliset mitat erinomaisesti täyttävä kokouspaikka, jonka aistii parhaiten vasta kun tapahtuma on käynnissä. 1300 osallistujan kokouksemme sujui moitteettomasti ja kansainväliset vieraat kiittelivät järjestelyitä ja tarjoiluja. Voin lämpimästi suositella Finlandia-taloa vaativimmankin ammatillisen kokouksen tapahtumapaikaksi".

Riitta Lassila
Hyytymissairauksien professori, osastonylilääkäri, HYKS

 

Vanhustyön suurtapahtuma Vanhustyö 2015 järjestettiin Finlandia-talossa 10.2.2015

"Finlandia-talo tarjoaa upeat puitteet ja toimivat tilat koulutus- ja näyttelytapahtumallemme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Finlandia-talon ammattitaitoisen ja palveluhenkisen henkilökunnan kanssa. Myös 1300 vierastamme ja 60 näytteilleasettajaa ovat antaneet erittäin positiivista palautetta Finlandia-talon tiloista ja järjestelyistä.

Tapahtuma on suunnattu kaikille vanhuspalvelun parissa työskenteleville ammattilaisille ja sen järjestää Globex Information Oy yhdessä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten vanhuspalvelujen kanssa. Tapahtuma järjestettiin nyt neljännen kerran, ja Finlandia-talon kanssa on jo alustavasti sovittu tapahtuman järjestämisestä myös v. 2016 ja 2017."

Pekka Kokko, markkinointipäällikkö
Globex Information Oy