Hewlett-Packard Oy:n perinteinen joulukonsertti

HP on järjestänyt vuodesta 2000 lähtien vuosittain asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen YL:n joulukonsertin, osallistujia on noin 1000.

”Tilaisuus on aina ollut erittäin onnistunut ja saanut asiakkailtamme hyvän palautteen. Yhteistyö Finlandia-talon kanssa on aina sujunut erinomaisesti, henkilökunta on erittäin palveluhenkistä ja ystävällistä, joten on mukava tulla isännöimään tilaisuutta, kun tietää, että kaikki sujuu suunnitellun mukaan. Finlandia-talon upea arkkitehtuuri luo juhlavat puitteet tilaisuudelle. HP on järjestänyt myös muita seminaareja vuosien varrella Finlandia-talossa ja aina on yhteistyö ollut moitteetonta.”

Päivi Raassina, Event Manager
Hewlett-Packard Oy

 

6th IWG World Conference on women and sport Finlandia-talolla 12.-15.6.2014

”Suurkiitos Finlandia-talon henkilökunnalle upeasta panoksesta IWG-konferenssin onnistumiseksi! Konferenssin osallistujat olivat haltioissaan hyvistä järjestelyistä ja tarjoiluista Finlandia-talolla, hienosta tunnelmasta, vaikuttavasta sisällöstä ja erinomaisista puhujista.”

Terhi Heinilä, Secretary General
IWG, International Working Group on Women and Sport

 

EBAday2014 Finlandia-talossa 10.–11.6.2014

”EBAday on meille koko vuoden tärkein tapahtuma. Finlandia-talon henkilökunta oli todella loistavaa ja auttoi meitä järjestämään kaikkien aikojen onnistuneimman tapahtuman. Talon tilat sopivat konferenssin ja näyttelyn tarpeisiin täydellisesti, luonnonvaloa oli runsaasti ja osallistujien oli helppo liikkua tilaisuuksille ja verkostoitumiseen varattujen alueiden välillä. Henkilökunta oli erittäin tehokasta ja catering-palvelu parhaimpia mitä olemme näin suurissa tapahtumissa koskaan kokeneet”.

Katie Crowe/ tapahtuma- ja markkinointipäällikkö
Finextra Research Limited

 

 

 

Pykälä ry:n vuosijuhla 12.4.2014

 

"Finlandia-talossa keväällä 2014 järjestämämme Oikeustieteen ylioppilaiden yhdistys Pykälä ry:n 79. vuosijuhlat olivat menestys. Yhteydenpito henkilökuntaan sujui mutkattomasti: henkilökunta jousti valmisteluissa ja osasi ottaa huomioon sen, että me järjestäjät Pykälän puolelta emme olleet ammattilaisia isojen tapahtumien järjestämisessä. Juhlapaikka oli tunnelmallinen ja vuosijuhlien arvolle sopiva. Myös ruuat saivat osallistujilta kiitosta. Suosittelen lämpimästi Finlandia-taloa isojen opiskelijajärjestöjen vuosijuhliin ja järjestäisimme mielellämme vuosijuhlamme siellä tulevaisuudessakin!"

Ella Hiltunen, hallituksen sihteeri
Vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtaja, Pykälä ry