Kokoustilat Helsinki

Pienempi palaveri, kookkaampi kokous, suurempi seminaari vai kokonainen kongressi? Oli kokoustarpeesi mikä hyvänsä, siitä voidaan luoda tavallisen arjen yläpuolelle nouseva kokemus. Makuhermoja kutkuttelevat kokoustarjoilut, päätöksiä helpottavat kokouspalvelut ja Finlandia-talon upeat kokoustilat tekevät kokouksista elämyksiä.

Kokoustilojen esittely

Tutustu Finlandia-talon tilojen esittelyyn ja löydä tarpeisiinne sopivat kokoustilat Helsingissä!

Kokouspaketit 

Finlandia-talon valmiit kokouspaketit sisältävät kaiken, mitä tilaisuudessa tarvitaan – alkaen ensimmäisestä yhteydenotosta aina tilaisuuden jälkeiseen kiitoskorttiin. Kokouspaketit lisäpalveluineen keventävät kokouksen järjestäjän työkuormaa merkittävästi ja jättävät enemmän aikaa kaikkein tärkeimmälle – kokousvieraille. 
Kokouspaketit 2020 >>

Kokoustarjoilut

Finlandia-talon ravintolalla on vahva maine suurempienkin kokousten ja kongressien osaavana ja joustavana järjestäjänä, mutta samalla innostuksella ja ammattitaidolla paneudumme myös pieniin kokouksiin. Finlandia-ravintola tuottaa Finlandia-talon kaikki kokoustarjoilut vankalla kokemuksella.

Kokoustarjoiluissa panostamme tuotteiden tuoreuteen, houkuttelevaan esille laittoon sekä terveellisyyteen ja vaihtelevuuteen. Kokouspäivän tarjoilut voivat tarjota teemoitettuja kokonaisuuksia, uusia makuja, keveyttä ja trendikkäitä yhdistelmiä. 

Lue lisää kokoustarjoiluista »

Kokoustekniikka ja tapahtumapalvelut

Finlandia-talossa toteutetaan monipuolista kokoustekniikkaa käyttäviä kokouksia ja kongresseja. Ammattitaitoiset tapahtumakoordinaattorimme ja kokousisäntämme auttavat kokouksien ja tapahtumien suunnittelussa ja järjestelyissä. He ovat myös tilaisuutenne yhteyshenkilö Finlandia-talossa. Teknisen palvelun asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat kokouksen tekniset ratkaisut yhdessä tapahtumakoordinaattoreiden kanssa.

Olemme koonneet sinun työstäsi helpottamaan muutamia teknisiä vinkkejä. Lue lisää »

Ota yhteyttä ja varaa tasokkaat kokoustilat, kokoustarjoilut ja kokospalvelut tarpeidesi mukaan!