Juhlat muuttuvat todelliseksi elämykseksi vasta kun kaikki yksityiskohdat ovat kunnossa. Täydellinen tunnelma on nimittäin paljon enemmän kuin osiensa summa. Kerro meille, millaisen elämyksen haluat vieraillesi tarjota. Me hoidamme loput, juhlatiloista ja tarjoiluista lukuisiin lisäpalveluihin ja yllättäviinkin yksityiskohtiin. Tarjoamme juhlatilat erityisille elämyksille. Lisää vain vieraat, kaiken muun saat valmiina ja täsmälleen toiveittesi mukaan toteutettuna.

Juhlatilojen esittely

Tutustu Finlandia-talon tilojen esittelyyn ja löydä tarpeisiinne sopivat, upeat juhlatilat Helsingissä!

Juhlapaketti Helsinki

Juhlapaketti lisäpalveluineen keventää tilaisuuden järjestäjän työkuormaa merkittävästi ja jättää enemmän aikaa kaikkein tärkeimmille – juhlavieraille. Finlandia-talon juhlapaketti (pdf)

Juhlatarjoilut

Juhlan aihe voi olla pieni tai suuri, vieraana voivat olla perheenjäsenet tai yrityksesi henkilökunta, tilaisuuden luonne vaikkapa vapaamuotoinen kokoontuminen tai viimeistelty juhlaillallinen. Finlandia-ravintolasta löytyy osaamista erilaisiin juhliin, mutta myös rohkeutta uusiutua - mikset siis haastaisi meitä tekemään jotain ihan uutta? Onnistuneet juhlatarjoilut viimeistelevät vieraidesi juhlamielen, ja pitävät juhlasi puheenaiheena vielä pitkään.

Lue lisää juhlatarjoiluista

Ammattitaitonen henkilökunta apunasi

Ammattitaitoiset tapahtumakoordinaattorimme ja kokousisäntämme auttavat juhlien ja tapahtumien suunnittelussa ja järjestelyissä. He ovat myös tilaisuutenne yhteyshenkilö Finlandia-talossa.

Teknisen palvelun asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat juhlan tekniset ratkaisut yhdessä tapahtumakoordinaattoreiden kanssa.

Häät Finlandia-talossa

Arvokkaimmat juhlat ansaitsevat arvoisensa puitteet. Finlandia-talo on suomalaisen muotoilun ikoni, jonka ainutlaatuiset design-tilat ja tunnelma yhdistettynä juhlapalveluihimme takaavat, että tärkeimmästä päivästäsi tulee ikimuistoinen. Häiden järjestäminen meillä on helppoa. Huippuammattilaisemme luovat juhlistasi onnistuneen kokonaisuuden – rakkaudella, ekologisesti ja vastuullisesti. Kts. Hääpaketti (pdf)