Luo ikimuistoinen tapahtuma Finlandia-talossa

Kokous ja juhlat

On vain yksi Finlandia-talo, joka on maailmanluokan kokonaisuus. Ainutlaatuinen ympäristö. Muuntautumiskykyä ja monipuolisuutta. Koeteltua toimivuutta ja pettämätöntä ammattitaitoa.  Kansainvälisistä kongresseista myyntikokouksiin, viihdetapahtumista vaikuttajafoorumeihin. Kokous, konsertti, tapahtuma tai juhlat, mitä tilalta ja tilaisuudelta haluatkin, Finlandia-talo täyttää toiveesi ainutlaatuisella tavalla.

Lue kokouspaketeistamme>
Lue juhlapaketistamme>

Katso 360-virtuaaliesitys tiloista>

Kokous, juhlat ja tapahtumat järjestyvät Finlandia-talossa

Me kehitämme, tuotamme ja tarjoamme asiakkaillemme jatkuvasti uusia elämyksiä ainutlaatuisessa ympäristössä erilaisten tapahtumien välityksellä. Lyhyesti: olipa kyseessä kokous, konsertti, tapahtuma tai juhlat, me luomme asiakkaillemme menestystä. Valmiiksi suunnitellut kokouspaketti, juhlapaketti ja konserttipaketti lisäpalveluineen keventävät tilaisuuden järjestäjän työkuormaa merkittävästi ja jättävät enemmän aikaa kaikkein tärkeimmälle - kutsutuille.

Maailmanlaajuisesti tunnettuna, kansainvälisesti arvostettuna ja vuosikymmenten ainutlaatuisen kokemuksen harjaannuttamana uskallamme luvata, että tapahtuma Finlandia-talossa ei ole vain tapahtuma – se on elämys, joka muistetaan pitkään.

Kuinka voimme palvella?

Myyntipalvelu

Puhelin (09) 4024 400
Fax (09) 446 259
sales@finlandiatalo.fi

Pyydä tarjous

PALVELUPISTE

Puhelin (09) 40241
servicepoint@finlandiatalo.fi

Aukioloajat
ma - pe 9.00 - 19.00