Tapahtuman tietoja

Liput

Konsertti pidetään Café Verandassa ja sinne on vapaa pääsy.

Ravintolapalvelut

Helsinki-päivän  kunniaksi Café Verandassa koko päivän tarjouksessa lasi samppanjaa 5 € (12 cl).

Helsinki-päivän jazz-lounaskonsertti: String Theory

12.6.2019 klo 11:00 - 12:00
Helsinki-päivän kunniaksi Finlandia-talon Café Veranda tarjoaa jazz-lounaskonsertin keskiviikkona 12.6. klo 11-12. Jousiduo String Theory tulee viihdyttämään lounasaikaan asiakkaitamme instrumentaalisella jazzhenkisellä musiikilla. Konserttiin on vapaa pääsy (lounas omakustanteinen).

String Theory on kahden naismuusikon muodostama jousiyhtye, jossa soi monipuolisesti eri genret jazzista, tangoon, ja klassiseen musiikkiin. Ohjelmisto koostuu klassikoista huomiseen, rytmisten, virtuoottisten ja kauniiden sovitusten muodossa. Yhtye on esiintynyt kahdeksan vuoden ajan erilaisissa tilaisuuksissa ja loihtinut soitollaan upeaa tunnelmaa. Viulisti Lotta-Maria Pitkänen Sellisti Mila Laine ovat molemmat opiskelleet Sibelius-Akatemiassa ja opinnoissaan erikoistuneet rytmimusiikin eri osa-alueisiin.
Lotta-Maria Pitkänen (Musiikin maisteri 2014) on viulisti ja säveltäjä, jonka repertuaariin kuuluu niin klassinen viulunsoitto kuin jazz- ja folkmusiikin eri genret. Hänen erikoisosaamisalueensa ovat improvisaatio ja arabialainen musiikki sekä rytmiikan käyttö.
Mila Laine on Helsinkiläinen sellisti ja säveltäjä. Hänellä on klassisen musiikin pohjakoulutus, mutta keikkailee eri artistien ja kokoonpanojen kanssa tyylilajista riippumatta. Laineelle ominaista on genrerajojen ylittäminen ja hänen soittotyylinsä perustuu paljon improvisaatiolle.

 

 

 

 

Tapahtuman tietoja

Liput

Konsertti pidetään Café Verandassa ja sinne on vapaa pääsy.