Café Veranda

Finlandia-talolla palvelee yleisölle avoin kahvila jonka iImavat, valoisat ja modernin tyylikkäät tilat tarjoavat viehättävän kohtaamispaikan. Kaupungin keskeisin sijainti Töölönlahden rannalla kutsuu nauttimaan erinomaisista kahvilatuotteista, hyvästä seurasta ja Finlandia-talon kansainvälisestä ilmapiiristä. Arkkitehtuurin ystäville miljöö tarjoaa mielenkiintoisen kontrastin klassista Alvar Aaltoa ja 2010-luvun suunnittelua. Sijainti katutasossa takaa esteettömän kulun. 

Tuotevalikoimassamme näkyy Finlandia-ravintolan ruokafilosofia - painopiste on oman keittiön itse tekemissä tuotteissa, suomalaisia pientuottajia ja luomua unohtamatta. Valikoimastamme löytyy niin suolaista kuin makeaakin, ja isompaa nälkää palvelee lounaalla salaatti-buffet. Kahvilan päivittäisessä tuotevalikoimassa huomioimme tavallisimmat erityisruokavaliot, tarvittaessa pystymme järjestämään lisätuotteita Finlandia-ravintolan keittiöstä.

Café Veranda on paikka myös verkostoitumiselle - tiloissamme voit järjestää vaikkapa tuote-esittelyn, minimessut, runoillan tai kokouksen jatkot. Tiedustelut ja varaukset ravintolan myyntipalvelusta, (09) 4024 500, ravintola@finlandiatalo.fi.

Finlandia-talo on nähtävyys itsessään, ja yhdessä Café Verandan maistuvien tarjoiluiden, esteettömän kulun ja tilavien saniteettitilojen kanssa vierailu isommankin matkailijaryhmän kanssa muodostuu toimivaksi kokonaisuudeksi. Kahvilan välittömässä läheisyydessä löytyy matkailuliikenteen pysäköintipaikka, helpompaa ei voi ollakaan.  Ryhmille räätälöidyistä, edullisista tarjoiluista lisätietoja Finlandia-ravintolan myyntipalvelusta, (09) 4024 500, ravintola@finlandiatalo.fi.

Älä jätä lounasta väliin

Arkisin klo 11-14 kahvilassamme on tarjolla tuoreista raaka-aineista tehty päivän keitto. Monipuolisessa salaattipöydässämme on erilaisten salaattien lisäksi myös hyviä proteiininlähteitä.
Keitto 7,40 € | Salaatti 11,90 € | Keitto & Salaatti 13,40 €. Sis. vesi, leipä ja kahvi/tee.

Etkot ennen konserttia

Café Veranda on avoinna aina kaksi tuntia ennen konserttia. Aloita konsertti-iltasi kahvilasta, ja virittäydy illan elämykseen kuplivissa tunnelmissa!

Galleria Veranda

Kahvilan välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Galleria Verandassa voit tutustua vaihtuviin näyttelyihin. Lue lisää meneillään olevasta ja tulevista näyttelyistä täältä.

Café Veranda
Mannerheimintie 13 e
00100 Helsinki
puh. 040-7799 702
www.facebook.com/kahvilaveranda

Aukioloajat

Ma-pe klo 9-19 sekä aina kaksi tuntia ennen konserttia.
 

Veranda Facebookissa

Cafe Veranda 360°