CAFÉ VERANDA AVAUTUU MAANANTAINA 17.8. KLO 9

 
Toivomme näkevämme teitä mahdollisimman pian sen jälkeen, kun viranomaiset ohjeistavat sen olevan turvallista ja voimme taas avata ovemme.
Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme. Muistakaa noudattaa viranomaisten ohjeistuksia. 
 

 

Älä jätä lounasta väliin

Arkisin klo 11-14 kahvilassamme on tarjolla tuoreista raaka-aineista tehty päivän keitto. Monipuolisessa salaattipöydässämme on erilaisten salaattien lisäksi myös hyviä proteiininlähteitä.

Keitto 7,90 € | Salaatti 11,90 € | Keitto & Salaatti 13,40 €. Sis. vesi, leipä ja kahvi/tee.

Lounaspassillamme joka seitsemäs lounas ilmaiseksi!

Etkot ennen konserttia

Café Veranda on avoinna aina kaksi tuntia ennen konserttia. Aloita konsertti-iltasi kahvilasta ja virittäydy illan elämykseen kuplivissa tunnelmissa!

Fantastista ruokaa ja tunnelma

Café Veranda on täydellinen paikka lounaalle, kahville tai rentoon oleskeluun työpäivän päätteeksi. Makeaa ja suolaista naposteltavaa on tarjolla lounasajan ulkopuolellakin. Tarjontamme kuvastaa osaltaan Finlandia-talon ruokafilosofiaa – valmistamme laadukasta ruokaa omassa keittiössämme suomalaisia pientuottajia ja luomua unohtamatta. Vaihtuva ruokalista tarjoaa yllätyksiä sekä kausiluontoisia erikoisuuksia, myös erityisruokavaliot huomioiden.

Keskeinen sijainti tekee Café Verandasta täydellisen kohtaamispaikan ystävien tai työtovereiden tapaamiseen. Kahvila löytyy katutasosta ja esteetön sisäänkäynti Töölönlahden puiston puolelta. Lasiseinät ja kesäterassi tarjoavat kauniin näkymän suoraan Töölönlahdelle.

Café Verandan tapahtumat

Kahvilan yhteydessä toimivassa Galleria Verandassa voit tutustua vaihtuviin näyttelyihin kahvilan aukioloaikoina. Lue lisää meneillään olevasta ja tulevista näyttelyistä täältä. Voit myös vierailla Finlandia-talon aulassa ihastelemassa Alvar Aallon arkkitehtonista mestariteosta sisältä käsin.

Café Verandassa järjestetään myös ilmaiskonsertteja sekä muita tapahtumia. Lue lisää niistä tapahtumasivulta.

Café Veranda sopii myös verkostoitumiseen – tiloissamme voit järjestää tuote-esittelyn, minimessut, runoillan tai kokouksen jatkot. Tiedustelut ja varaukset ravintolan myyntipalvelusta, (09) 4024 500, ravintola@finlandiatalo.fi.

Näyttelyt ja tapahtumat

Aukioloajat

Cafe Veranda on toistaiseksi suljettu 28.3. alkaen
 

Lounas

 

Cafe Veranda 360°