Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

Keikka on Finlandia-talon Café Verandassa, sisäänkäynti Karamzininrannan kautta.

Liput

Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Ravintolapalvelut

Tuotevalikoimassamme näkyy Finlandia-ravintolan ruokafilosofia - painopiste on oman keittiön itse tekemissä tuotteissa, suomalaisia pientuottajia ja luomua unohtamatta. Valikoimastamme löytyy niin suolaista kuin makeaakin.

Café Verandan Pop&Jazz afterit: Trio Inea

25.4.2019 klo 18:00 - 19:00

Café Verandan Pop & Jazz Konservatorion kanssa yhteistyössä järjestämät Pop&Jazz afterit saavat jatkoa. Torstaina 25.4. heti Tiedeklubin tapahtuman jälkeen lavan valloittaa Trio Inea.

Trio Inea on syntynyt halusta välittää kuulijalle rentoa tunnelmaa ja hyvää mieltä. Kahden naisäänen, Anna Rapinojan ja Aliisa Hirvosen, heleä yhteissointi pääsee oikeuksiinsa pianisti Sonja Kaipaisen säestämänä. Blues, jazz- ja soulvaikutteisesta repertuaarista välittyy elegantin tyylikäs ja lämmin tunnelma. Musiikista on löydettävissä myös vaikutteita latinalaisamerikkalaisesta musiikista. Ohjelmistosta löytyy uudenlaisia, Inean näköisiä sovituksia niin tunnetuista vanhemmista jazzsävelmistä kuin soulklassikoistakin - leikkisyyttä unohtamatta. Inea soi elegantisti pieni pilke silmäkulmassa.

Aliisa Hirvonen - voc & perc
Anna Rapinoja - voc & perc
Sonja Kaipainen - pno

 

 

 

 

 

Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

Keikka on Finlandia-talon Café Verandassa, sisäänkäynti Karamzininrannan kautta.

Liput

Tilaisuuteen on vapaa pääsy!