Unelmien liikuntapäivä

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on Helsingin kaupungin liikkumisen kokeilu- ja pop-up -päivä, joka liikutti viime vuonna jopa puolta miljoonaa suomalaista. Liikkumisohjelman tavoitteiden mukaisesti Helsinki ottaa haasteen vastaan ja haluaa rikkoa päivän ennätykset sitouttamalla kaikki toimialat ja 38 000 työntekijää innovoimaan liikunnallista arkea. Liikkumisen puute lisää riskiä lukuisiin sairauksiin, heikentää työ- ja toimintakykyä, vaikeuttaa oppimista sekä altistaa sosiaalisille ongelmille. Kaupungin tavoitteena on palauttaa liikkuminen helpoksi ja luontaiseksi osaksi jokapäiväistä elämää.
Finlandia-talo osallistui päivään perjantaina 10.5. kierroksella Töölönlahden ympäri. Kannustamme henkilöstöä myös keksimään omia päivittäisiä liikettä lisääviä keinoja, kuten rappusten käyttöä hissin sijaan ja kokousten järjestämistä ulkona kävellen.

Osallistu kampanjaan somessa hashtageilla  #HelsinkiLiikkuu ja #UnelmienLiikuntapäivä, unelmien liikuntapäivän tapahtumia järjestetään koko viikonlopun ajan eri puolilla Helsinkiä.