TET-jaksoni Finlandia-talossa

”Päivä Finlandia-talossa on monipuolinen tapahtumien ja asiakkaiden takia”
Finlandia-talossa tapahtuu yllättävän paljon. Esimerkiksi, erilaisia seminaareja, kokouksia, tilaisuuksia ja konsertteja pidetään samalla aikaa eri tiloissa ja saleissa talossa. Viikolla talossa oli eri yrityksien isoja tilaisuuksia, lastensuojeluun ja ympäristöön liittyviä seminaareja, ja messuja eri aiheista. Finlandia-talo onkin iso mutta omasta mielestäni helppo hahmottaa. Itse olen kiinnostunut arkkitehtuurista joten oli kivaa olla arkkitehtuurin puolesta tunnetussa talossa.

Työtehtäviini kuului eniten narikassa palvelua ja asiakkaiden takkien vastaanottoa. Asiakkaiden opastaminen oikeisiin paikkoihin, tilojen valmistelu ennen tilaisuuksia ja tilojen tarkastelu tilaisuuksien jälkeen kuului myös työtehtäviini. Tehtäväni oli mieluisia ja hyödyllisiä. Asiakkaisuus oli monipuolinen, lapsista vanhempiin ihmisiin, mikä teki päivästä värikkäämmän.
Ruoka oli erinomaista, joukkohenki työntekijöiden välillä oli hyvä ja kaikki olivat ystävällisiä. Talossa on positiivinen, rento mutta samalla vakava ja tärkeän tuntunen fiilis. Suosittelisin ehdottomasti Finlandia-talolle hakemista TET-jaksolle.

Alexandra, 9 luokka, TET