TET-harjoittelu Finlandia-talolla

Viikko Finlandia-talolla TET-harjoittelun merkeissä meni todella sukkelasti. Me (Ria ja Kriska) saimme hyvää työkokemusta, sekä opimme paljon asiakaspalvelusta. Eri ihmisten tapaaminen päivittäin oli virkistävää, ja ystävälliset asiakkaat loivat hyvän mielen.
Finlandia-talo on arkkitehtuuriltaan sokkeloinen ja iso, joka hieman hankaloitti kulkemista paikasta toiseen. Yhden viikon aikana ei ehtinyt tutustua joka kolkkaan, mutta tilat alkoivat hahmottua vähitellen. 
 
Työkuvaamme kuului narikassa työskentely, ihmisten opastaminen, sekä tapahtumien asiakaspalautteen hankkiminen. Olemme myös vieneet roskia, sekä tutustunut varastotiloihin. Pääasiallisesti toimimme narikassa, joka oli alussa hieman haastavaa jos asiakkaita tuli paljon kerralla. Homma alkoi kylläkin nopeasti sujua. Vaikka välillä tuli pieniä kommelluksia, asiakkailla oli ymmärrystä meitä kohtaan, harjoittelijoita kun olimme. Positiivista palautetta tuli tilaisuuksien osallistujilta paljon ja Finlandia-talon karkit menivät kuin kuumille kiville!
Muut työntekijät auttoivat meidät alkuun, sekä opastivat koko TET-jakson ajan. Työympäristö oli todella viihtyisä. Kun naulakkopalvelussa oli hiljaisempaa, oli mukavaa juttuseuraa ympärillä. Tilojen siisteys ja arkkitehtuurisesta kulmasta katsottuna koulumme jää kyllä toiselle sijalle. Ruoka maistui joka päivä entistä paremmalta. Suuret ylistykset Finlandia-ravintolan keittiölle.
 
Suosittelemme TET-paikan hakemista Finlandia-talolta, jos haluaa tutustua hyväntuuliseen ja avuliaaseen työyhteisöön, sekä saada kokemusta asiakaspalvelusta. Vinkkinä tuleville TET-harjoittelijoille: Muistakaa positiivinen asenne, sekä olkaa rohkeita.
 
Ria ja Kriska kuittaa.