PRO2020 palkintogaalassa mielenkiintoinen yksityiskohta

Finlandia-talolla juhlitaan jälleen ”ravintola-alan Oscareita” tammikuun 30. päivä järjestettävässä PRO-gaalassa. PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.
 
Vuoden Keittiömestari tai -päällikkö sarjassa ehdolla on Finlandia-talon keittiöpäällikkö Timo Lepistö. Koska tapahtuma järjestetään Finlandia-talolla, ensimmäistä kertaa gaalan historian aikana finaaliehdokas on itse tilaisuudessa töissä. Finlandia-talon keittiöpäällikkö Timo Lepistö suhtautuu tapahtuman järjestämiseen niin intohimoisesti, ettei aio jättää keittiötään edes juhlaillallisen ajaksi. Finlandia-talo iloitsee luonnollisesti Timon ehdokkuuden puolesta.
  
PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne. Ehdokkaiksi etsitään osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuyksilöitä, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto.
 
PRO2020 -tapahtuma järjestetään Finlandia-talolla 30.1.2020 ja tilaisuuden järjestää Aromi ja Shaker, Horeca-alan sitoutumaton ammattilehti.