Kesätyö Finlandia-talolla

Me kesätyöntekijät Ida, Bea ja Leo olimme töissä Finlandia-talolla kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Viikot olivat työntäyteisiä ja hyviä kokemuksia täynnä. Työnkuvaamme kuului muun muassa naulakko- ja asiakaspalvelua, sekä erinäisiä tehtäviä ravintolan puolella. Pääsimme myös auttamaan remonttimiehiä kattoterassin uudistamisessa. 
 
Viikkojen aikana pääsimme tutustumaan Finlandia-taloon, ja sen mukavaan ja ystävälliseen henkilökuntaan. Aluksi talo vaikutti todella monimutkaiselta ja sokkeloiselta, mutta ajan kuluessa opimme tuntemaan sen läpikotaisin. Henkilökunta auttoi meitä sopeutumaan työympäristöön sekä työtehtäviin hyvällä huumorilla. 
 
Työjakson aikana näimme paljon eri kulttuurien ja maiden edustajia, joita palvellessamme pääsimme hyödyntämään englannin kielen taitojamme. Erilaisia tapahtumia ja konferensseja oli mielenkiintoista seurata sivusta. Pääsimme jopa näkemaan tasavallan presidentin Sauli Niinistön, sillä hän vieraili yhdessä ilmastoon liittyvässä kokouksessa. 
 
Finlandia-talo on arkkitehtuurinen mestariteos ja optimaalinen työympäristö. Olimme kaikki erittäin onnekkaita päästessämme tänne kesätöihin. Suosittelisimme lämpimästi nuoria hakemaan Finlandia-talolle kesätöihin, sillä täältä saa runsaasti monipuolista työkokemusta, jota varmasti arvostetaan työelämässä. 
 
Tehokolmikko/Karhukopla/Taistelukolmikko kiittää ja kuittaa!