Blogi

Finlandia-talon keittiössä on vastuullisuus DNA:ssa
Finlandia-ravintolan keittiöpäällikkö Timo Lepistö on intohimoinen lähiruoan ja vastuullisesti tuotetun ruoan puolesta puhuja. Hänen filosofiansa näkyy myös Finlandia-talon ravintolan tarjonnassa. ”Oikeastaan voidaan sanoa, että vastuullisuus on meidän dna:ssa”, Timo toteaa. Finlandia-...
Kuu on tavoitettu taivaalta
Muoto, rytmi ja avaruus. Näillä sanoin voi kuvailla Finlandia-talon parvilämpiön takana sijaitsevaa Yläedustuslämpiötä. Ei liene sattuma, että tilassa olevaa kuusiosaista taideteosta voi kuvailla täsmälleen samoin sanoin.
 
Yläedustuslämpiö on vuosien varrella elänyt...
The Happiest Media Center in the World - How did we make it happen?

This is our success story:

Finlandia Hall is a conference and event venue in the heart of Finland’s capital Helsinki. In July 2018 we found ourselves in a spotlight because of the Trump-Putin summit. Finlandia Hall was chosen to serve international media representatives during the...
TET-harjoittelu Finlandia-talolla
Viikko Finlandia-talolla TET-harjoittelun merkeissä meni todella sukkelasti. Me (Ria ja Kriska) saimme hyvää työkokemusta, sekä opimme paljon asiakaspalvelusta. Eri ihmisten tapaaminen päivittäin oli virkistävää, ja ystävälliset asiakkaat loivat hyvän mielen.
Finlandia-talo on...
Kokki maatilalla
Olen tavannut yhteistyökumppanimme Herrakunnan Lampaan farmarit Sari Jaakolan ja Jaakko Jussilan täällä Finlandia-talolla useita kertoja ja nyt oli minun vuoroni lähteä heille kyläilemään. Kesällä oli sopivasti aikaa, joten pakkasin perheeni autoon ja lähdimme kohti Salossa sijaitsevaa...
Sustainability Rocks

We pursue sustainability in all of our operations, and take account various ecological, social and financial perspectives. In short, everything we do supports sustainable development.  Finlandia Hall Ltd has granted three certifications: the Quality Management System standard ISO 9001:2015 and...

Raparperiä kaikkeen

Raparperin kasvukausi on jo alkanut, mutta onneksi se kestää koko kesän. Hyvin usein raparperista tehdään mummolan tuoksuisia jälkiruokia, ja makumuistot lapsuudesta onkin mitä hienoimpia hetkiä ruokaillessa! Tässä reseptissä ei muistella mummolaa, vaan viedään raparperin maku hieman toisaalle....

Kesätyö Finlandia-talolla
Me kesätyöntekijät Ida, Bea ja Leo olimme töissä Finlandia-talolla kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Viikot olivat työntäyteisiä ja hyviä kokemuksia täynnä. Työnkuvaamme kuului muun muassa naulakko- ja asiakaspalvelua, sekä erinäisiä tehtäviä ravintolan puolella. Pääsimme myös auttamaan...
Keittiön kesätervehdys
Toukokuun aurinkoisen ja lämpimän sään myötä kotimainen mansikka kypsyy ihan näinä päivinä ja raparperi kasvaa kovaa vauhtia puutarhoissa. Myös ginin – etenkin kotimaisten brändien -  voittokulku jatkuu ympäri maailmaa ja siitä inspiroituneena kehittelimme raikkaan kesäisen ginipohjaisen...

Sivut