Blogi

Sustainability Rocks

We pursue sustainability in all of our operations, and take account various ecological, social and financial perspectives. In short, everything we do supports sustainable development.  Finlandia Hall Ltd has granted three certifications: the Quality Management System standard ISO 9001:2015 and...

Raparperiä kaikkeen

Raparperin kasvukausi on jo alkanut, mutta onneksi se kestää koko kesän. Hyvin usein raparperista tehdään mummolan tuoksuisia jälkiruokia, ja makumuistot lapsuudesta onkin mitä hienoimpia hetkiä ruokaillessa! Tässä reseptissä ei muistella mummolaa, vaan viedään raparperin maku hieman toisaalle....

Kesätyö Finlandia-talolla
Me kesätyöntekijät Ida, Bea ja Leo olimme töissä Finlandia-talolla kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Viikot olivat työntäyteisiä ja hyviä kokemuksia täynnä. Työnkuvaamme kuului muun muassa naulakko- ja asiakaspalvelua, sekä erinäisiä tehtäviä ravintolan puolella. Pääsimme myös auttamaan...
Keittiön kesätervehdys
Toukokuun aurinkoisen ja lämpimän sään myötä kotimainen mansikka kypsyy ihan näinä päivinä ja raparperi kasvaa kovaa vauhtia puutarhoissa. Myös ginin – etenkin kotimaisten brändien -  voittokulku jatkuu ympäri maailmaa ja siitä inspiroituneena kehittelimme raikkaan kesäisen ginipohjaisen...
TAPAHTUMISTA JA KONGRESSEISTA KIINNOSTUVAT JOPA MUSEOTKIN

Suomessa on iloittu ansaitusti Suomeen suuntautuvan matkailun kasvuluvuista. Vähemmälle huomiolle on jäänyt tapahtuma- ja kongressiala, joka osittain liittyy matkailuun ja myös muihin toimialoihin. Syy vähälle huomiolle on alassa itsessään. Vasta nyt ensimmäistä kertaa alan historiassa on...

Keittiön kevättervehdys
Korvasieni aloittaa piakkoin upean satokauden. Tästä herkusta tehdään usein kermainen ja raskaskin kastike, mutta mietin mitä muuta siitä voisi valmistaa. Aina saaliskaan ei ole niin suuri.
 
Halusin luoda korvasienestä ruoan joka ei ole perinteinen kastike, mutta olisi...
Tapahtuipa kerran Finlandia-talossa

Tapahtuipa kerran Finlandia-talossa on sarja haastattelutilaisuuksia, joissa tunnetut henkilöt kertoilevat muistojaan Finlandia-talossa. Torstaina 21.9. sarjan vieraana nähtiin pitkän linjan tanssi- ja viihdealan yrittäjä Aira Samulin, joka järjesti Finlandia-talossa lukuisan...

KOKOUSTILOJEN INNOVAATTORIT BROTHERUS JA VANNI

Elina Brotherus on ajankohtainen valokuvataiteilija. Ranskassa ja Suomessa asuvalla  Brotheruksella on parhaillaan ensimmäisenä suomalaisena yksityisnäyttely Pariisin Pompidou-keskuksessa, yhdessä nykytaiteen arvostetuimmista museoista. Brotherus on esillä myös Finlandia-talon...

Ensimmäinen vuoteni Finlandia-talossa

Aloitin viime syksynä pestini keittiöpäällikkönä täällä, upeassa Finlandia-talossa. Aloittamisajankohta olisi ihannetilanteessa ollut toinen, mutta edellinen sopimukseni piti minua vielä Moskovassa. Syksyn kiireet olivat siis jo alkaneet, kun astuin kuvioihin. Tekemällä oppii ja jos on paljon...

Sivut