Keskelle kauneinta Helsinkiä avautuu pian Pikku-Finlandia, upouusi ja uniikki puurakenteinen elämysten keskus. Palveluiltaan ja tarjoilultaan Pikku-Finlandia tapahtumakeskus on huipppuluokkaa. Se kutsuu kokemaan elämyksiä, virittämään tunnelman uudelle tasolle ja ammentamaan inspiraatiota ympäröivästä Töölönlahden luonnosta.

Tutustu ja lue lisää

Finlandia Cafe&Wine Lazy Saturday brunssi

12.3.2022 alkaen viikonloppujamme rikastuttaa runsas Lazy Saturday brunssi, joka on tarjolla lauantaisin klo 11.00 -15.00

Brunssin tarjoilut noudattavat Finlandia-ravintolan upeaa ruokafilosofiaa – suussa sulavat maut, kotimaiset raaka-aineet, luonnonmukaisuus, puhtaus ja aito yhteisöllisyys.
Upea miljöömme ja Suomen neljä vuodenaikaa inspiroivat meitä luomaan sesongeittain vaihtuvia ainutlaatuisia makuelämyksiä.

Emme tarjoa vain ruokaa, vaan mieleenpainuvia hetkiä – ihan jokaiselle.

Finlandia Cafe&Wine Lazy Saturday brunssi

Pikku-Finlandia

Pikku-Finlandia tarjoaa upean ja laadukkaan paikan seminaareille, kokouksille, yksityisjuhlille ja erilaisille kohtaamisille. Olemme täyden palvelun toimija, suunnittelemme ja toteutamme tapahtuman tiloista tarjoiluihin joustavasti ja ammattitaidolla.

Tutustu tilaan

Turvallisuus on meille tärkeintä. Pikku-Finlandiassa me teemme kaikkemme, että tilaisuudet Pikku-Finlandian tiloissa järjestetään aina turvallisesti. Tilaisuuden suunnittelun yhteydessä käymme tilaisuuden järjestäjän kanssa kaikki yksityiskohdat tarkasti läpi.

Finlandia Cafe&Wine Vappulounas 1.5.2022

Finlandia Cafe&Wine

Finlandia Cafe&Wine on avattu uudella sijainnilla Pikku-Finlandiassa

 

AUKIOLOAJAT:

MA-TI 8.00-18.00

KE-PE 8.00-21.00

LA 11.00-21.00

 

Puhelin: 0406149573

 

Finlandia Cafe&Wine Lazy Saturday brunssit 11-15

12.3.2022 alkaen viikonloppujamme rikastuttaa runsas Lazy Saturday brunssi, joka on tarjolla lauantaisin klo 11.00 -15.00

Varaa pöytäsi tästä